čtvrtek 28. září 2017

Co čtenáři říkají?

Dnes jsem ve světě pátého dílu Vlasů dryád pobyla docela dlouho. Pro nedočkavé čtenáře mám zprávu, že jsem napsala další tři stránky, které budu večer doplňovat, protože okamžitě po uložení jsem si pustila hudbu, kterou si můžete pod článkem poslechnout, a už jsem věděla, že mi v textu docela dost věcí chybí.

Ale tento článek nepíšu proto, abych...
vás seznámila se svou prací na pátém dílu, i když to asi dělat budu, ale abych vám přinesla odkaz na recenzi Vílích křídel, kterou napsala Marky z blogu Books are my life. Pokud si budete chtít přečíst, co Marky o Víllích křídlech píše, klikněte TADY. A můžete Marky napsat i svůj komentář. My milovníci knih se musíme přeci podporovat.

Tak, a vypínám noťas a jdu do přírody. Marina zatím spí v dryádím lese, Pan s Arthosem běhají po Praze a Diana se vydává za Aine. A na vše shlíží a vše diriguje paní Luna. Takový je začátek Vlasů dryád, které mě moc baví. Představte si totiž, že jsem vlastně poslední rok a půl jen překládala a nepsala vlastní příběhy. Na druhou stranu se dá říci, že jsem celou dobu Vlasy dryád promýšlela do detailů. Jenže stejně se pak objeví při psaní něco, co jsem nečekala. Nebo někdo, koho jsem nečekala.

A nyní už slíbená hudba. A hezký svátek. A nezapomeňte se podívat na recenzi k Marky TADY.




2 komentáře:

Tvořilka řekl(a)...

Už se moc těším najen Vlnění nymf, ale i na vlasy dryád.

Renata Štulcová řekl(a)...

Já taky. Je to tak nezvyklé zase psát další díl. Rok a půl jsem jen překládala z angličtiny knihy a teď zase k vlastní.