neděle 10. listopadu 2019

Písně sirén a úryvek s ilustrací

Písně sirén přilétají. Tedy ještě jsou za obzorem, ale už brzy nad vámi zašustí perutě andělských sirén. A uslyšíte jejich kouzelné písně.

Ani se nechce věřit, že už zase uběhl rok. Neuvěřitelné. A já vám za chvilku na konci tohoto článku nabídnu čtyři stránky, prostě úryvek z Písní sirén.

A co na vás v šesté knize Rafaelovy školy čeká? Anotace, kterou vám nyní předkládám, odhalí více:

Když se Marina probudila z metamorfózy v těle sirény a kromě zpěvu sirén slyšela zvonění tramvají, domnívala se, že jediná její starost bude zlomit kletbu, aby zachránila svou lásku.

Netušila ale čtyři věci: Kdo jsou labutí víly, že její (lidský) otec začne pátrat po vílách a elfech v české historii, jaké rituály ji čekají a že může přijít o klenot své matky, tedy o všechno.


Písně sirén, šestá kniha série Rafaelova škola, navazuje na...

předchozí díly: Vílí křídla, Tance nág, Rohy faunů, Vlnění nymf a Vlasy dryád. Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie z poloviny zasazený do současného světa, kde v křivoklátských lesích najdeme přírodovědné gymnázium zvané Rafaelova škola. V ní už šestým rokem studuje sedmnáctiletá Marina Fialková, protože si tak přála její nezvěstná maminka. Marina tady poznává druhou polovinu existence, neviditelný svět za oponou. Svou maminku již nalezla, nyní se musí naučit kráčet v jejích šlépějích. Přitom (však) na ni a její přátele čeká zásvětní tajemství, které sahá od pradávna až do naší současnosti.

A nyní už úryvky. Možná si je budete muset trochu zvětšit...







Pokračování v knize... Už brzy... Těšíte se jako já?
💓






7 komentářů:

Mouriss řekl(a)...

Také se moc těším. :)

Renata Štulcová řekl(a)...

To jsem ráda. :-)

Unknown řekl(a)...

Taky se moc těším. Nevíte jestli písně sirén vyjdou už do Vánoc?

Profesor řekl(a)...

Už je v připravovaných... Už se to blíží... Těším se...

Renata Štulcová řekl(a)...

Teď v listopadu mají vyjít.

Anonymní řekl(a)...

Můžu se zeptat na přesné datum, kdy mají písně sirén vyjít?
Hrozně se těším

Renata Štulcová řekl(a)...

22.11.2029 🍀