pátek 28. prosince 2018

Něha paní Luny

Abych nespoilerovala díl šestý, který právě píšu, a ostatní díly, které budou následovat, vyvaruju se některých myšlenek, které se mi derou do klávesnice. Vím z vašich mailů a zpráv, že někteří mají přečteno zatím vše, co o Marině vyšlo, jiné čtenářky jsou na počátku série. A tak musím psát články opatrně, abych nikomu nezkazila radost z objevování světa Rafaelovy školy. Zbývá totiž hodně otázek, které ve třech následujících knihách objasním, takže se máte na co těšit.

Kdo jste dočetli Dryády, víte, kam Luna Marinu směřuje a z čeho má Marina nejen na konci knihy strach. Padne slovo harmonie, a o tu se Marina bojí.

Harmonii nám sem na Zemi sesílá i sama paní Luna. Záleží už jen na nás, zda s ní splyneme. Každý den cyklu paní Luny je jiný a přitom stejně důležitý. Také proto jdou každoročně na odbyt lunární kalendáře. Právě proto jsem vám už kdysi dala doprava na blog měnící se aplikaci fází Luny.

Přiznávám...
občas aplikace nefunguje, stávkuje... Zkrátka je to jen internet...


Ale dneska vám chci ukázat, jak lidi zabývající se astrologií seřadili fáze Luny pro rok 2019. Protože kalendářní měsíce Lunu nerespektují, posouvají se úplňky stále dopředu. Že je to pěkný obrázek?






5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, mám dvě otázky. Kolik je Rowanowi? A kdo skutečně běžel za Marinou, když utíkala před Martinem Špačkem?

Renata Štulcová řekl(a)...

Tak Rowanův věk - na str. 137 říká Aine Marině, že Rowan právě složil maturitu.
A kdo za Marinou utíkal? - Odpověď je na str. 107 a 458.

Sharona73 řekl(a)...

Zajimalo by me, co rekl Plantefolie pri florbale, predtim nez se s nim Rowan popral?

Renata Štulcová řekl(a)...

Hezké to nebylo, když mu Rowan dal nakládačku. Nechtěla jsem Plantefolieho nepěknými řečmi kazit knihu, ale dá se to vyvodit z toho, co Marině řekl Špaček, když ji obtěžoval, a také z toho, že to Rowan nechtěl Marině ani po Plantefoliem opakovat.

Sharona73 řekl(a)...

Tak to jsem se trefila. Martin byl proste jen hulvat a je dobre, ze byl odejit ze skoly, Plantefolie pako, ktery nevi co chce a pak zbytecne zarli. Arthose je mi lito, ten je v postaveni, ze toho moc nezmuze, jen doufam, ze se v pristim dile zacne chovat jako kral a Rowan je samozrejme zlaticko, snad mu to vydrzi :)