pondělí 18. listopadu 2019

Písně sirén - křest a autogramiáda



Ano, jste zváni 26. listopadu 2019 v čase 16:00 - 19:00 

do Maitrey v Týnské uličce číslo 6. Praha 1.


💗

Vílí princezna bojuje tancem a láskou...

Když se Marina probudila z metamorfózy v těle sirény a kromě zpěvu sirén slyšela zvonění tramvají, domnívala se, že jediná její starost bude zlomit kletbu, aby zachránila svou lásku.

Netušila ale čtyři věci: Kdo jsou labutí víly, že její (lidský) otec začne pátrat po vílách a elfech v české historii, jaké rituály ji čekají a že může přijít o klenot své matky, tedy o všechno.


Písně sirén, šestá kniha série Rafaelova škola, navazuje na...

předchozí díly: Vílí křídla, Tance nág, Rohy faunů, Vlnění nymf a Vlasy dryád. Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie z poloviny zasazený do současného světa, kde v křivoklátských lesích najdeme přírodovědné gymnázium zvané Rafaelova škola. V ní už šestým rokem studuje sedmnáctiletá Marina Fialková, protože si tak přála její nezvěstná maminka. Marina tady poznává druhou polovinu existence, neviditelný svět za oponou. Svou maminku již nalezla, nyní se musí naučit kráčet v jejích šlépějích. Přitom (však) na ni a její přátele čeká zásvětní tajemství, které sahá od pradávna až do naší současnosti.

A ještě ty tajemné písně sirén:



1 komentář:

Steve Špendlíček řekl(a)...

Dobrý den, paní Štulcová. S kamarádkou bychom se strašně rády zúčastnily, jenže já jsem z Plzeňska a ona od Pardubic, zkrátka nemáme šanci to stihnout... Úterý, co je ti za den :') ... Plánujete v budoucnu i jinou akci? Hezký den. Vaše fanynka od dětství