pátek 5. listopadu 2021

Začátky v oboru spisovatelka nebyly snadné

 

A to opravdu. Ale více v rozhovoru, který si přečtete na odkazu dole na konci článku.
Hned na začátku tohoto článku bych ráda přiznala, že si uvědomuji, jak dlouho jsem na blog nevložila článek a jak dlouho jsem nenatočila žádný podcast. Slibuju, až úplně dokončíme Rafaelku pro vydání, zase s podcasty začnu. 

Jenže moji milí čtenáři, dokončuji celý rok sérii Rafaelova škola a bonusovou eknihu zdarma Mediátorka Atlantidy, do toho se mele covid a celá Gaia je v chaosu. 

A já se snažím stejně jako hrdinka Rafaelky udržet harmonii. 

By the way, jak by řekl Rowan, taky si uvědomuju, že jsem sem na blog loni před Vánocemi vložila vánoční výzdobu a vy jste na ni koukali po celý rok 2021. Prostě měli jste Vánoce i v červenci. Nyní už výzdobu nechám, aspoň někdy jsem v předstihu. 

Jak je vám zřejmé z obrázku, rozhovor... vyšel v Literárních novinách a vedla ho se mnou paní Veronika Pechová, což je pro mě pocta. Takže tím Literárním novinám děkuji a vám sem dávám odkaz, abyste si mohli přečíst, jak se také dá začínat spisovatelský život. Rozhovor najdete TADY.

Kdo jste si ještě nestáhli zdarma Mediátorku Atlantidy, můžete učinit ZDE. Před Vánocemi do ní přidám další povídky z rafaelovského světa. Nyní se věnuju kreslení mapy Atlantidy a korekturám Princezny klenotů.

A před závěrem jen připomínám, že Rafaelovu školu si můžete zakoupit exkluzivně na eshopu Maitrea.cz, jinde totiž neseženete poslední díly. E-knihy Rafaelky jsou pak samozřejmě v prodeji všude, kde se e-knihy prodávají. 

Ještě vám sem zkusím vložit video skupiny ABBA i se slovy. Vy skalní příznivci Rafaelky si případně nastudujte text, protože se nějak dotýká posledního dílu Rafaelky a Mariny Fialkové. 😉





4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dobry den,

na kdy je planovano vydani posledniho dilu Rafaelovy skoly?

Martina

Renata Štulcová řekl(a)...

Dobrý den, vyjde v březnu 2022.

Tvořilka řekl(a)...

Ono když je toho hodně, tak poseldní na, co má člověk čas, je blog. A upřímně - obduvuju, jak akční jste na Instagramu, což samo o sobě vyžaduje hodně práce. Děkuji zasdílení rozhovoru, moc ráda si ho přečtu :)

Renata Štulcová řekl(a)...

Přesně. Zatím nestíhám. Přitom potřebuju dělat propagaci. Rafaelka má sice velké množství čtenářek, ale až na výjimky žádná z nich si nikdy knihu nedá do fotek na instagramu, mlčí o tom, že sérii čtou, přestože soukromě mi píšou. Mám smutný pocit, že se za to de facto stydí, že si sérii kupují a čtou ji. A tak i při tom velkém počtu čtenářek nemohu počítat s tím, že by kterákoli z nich o sérii něco zveřejnila. Vždy zveřejňují jen knihy od monopolního nakladatele, což je zřejmě “in”. 🙈