pondělí 1. února 2016

První e-výtisky dorazily ke svým čtenářům

Ano, ano, dneska po práci po zavírací době jsem zasedla k bankovnímu účtu a podívala se, od koho z vás, kdo si knihu objednal, došla platba. Či spíše platbička. Všem vám jsem pak knihu hned zaslala.
Banky mají podle zákona na převod až D + 2, tudíž příkaz zadaný v neděli či sobotu může klidně dojít až v úterý. Tak nezoufejte, pokud zrovna vám kniha dnes nedošla. Dojde zítra.

Je to zvláštní pocit, když vím, že někdo si možná už sedí a čte si. A on je to taky zvláštní pocit, když sama se dívám do knihy ve čtečce na iPadu, upravuju si jen tak velikosti písma, měním pozadí a barvu písma, nebo když si dokonce měním písmo.
Nevím, jak vy, ale já mám nejraději...

písma Baskerville a Times New Roman. Zdají se mi býti taková klasická. I když dobře vím, že například pro dyslektiky je lepší bezpatkové písmo, jako je třeba Verdana nebo Helvetica.

Do formátu PDF jsem vám vytvořila větší písmo, abyste si při čtení na notebooku nebo počítači nekazili příliš oči a abyste si mohli otevřít PDF jako dvoustranu. Abyste i bez čteček, tabletů a androidů či Jablíček mohli knihu pohodlně číst na klasičtejší technice. Při čtení PDF si můžete nastavit čtení dvoustrany a pak kniha vypadá tak, jak ji vidíte na obrázku. Prostě klasicky. (Zase to slovo. Třikrát slovo klasicky! Začínám být asi konzervativní.)



6 komentářů:

MiriJam řekl(a)...

Právě jsem knihu dočetla! Celou noc jsem nespala (teď mám půl sedmé ráno :)), protože jsem stejně neuměla usnout, a tak jsem četla a četla. Úžasné! Mám chuť začít číst znovu od začátku a vychutnat si to podruhé, potřetí... :) Už aby byl další díl O:)

Renata Štulcová řekl(a)...

Díky, jsem ráda, že se kniha líbila. To byl ale asi pak den, že? :-) Další díl začínám psát ve čtvrtek. Vlasy dryád.

Barbora řekl(a)...

Paní Štulcová, jste úžasná! Knihu jsem přečetla na jeden zátah, ikdyž jsem to vůbec neměla v plánu a jsem z ní nadšená. Dočetla večer a nemohla jsem usnout, měla jsem v hlavě tolik myšlenek a dojmů, ale přemýšlení mi vůbec nevalilo, byl to krásný den. Právě čtu příběh po druhé a nedokážu knihu postit z hlavy. Děkuji Vám za skvěle odvedenou práci. :)

Renata Štulcová řekl(a)...

Tak to mám radost, díky za takovou pochvalu. :-) O to s větší radostí se vrhám na pátý díl. Nejdřív si další příběh užiju já, pak čtenáři.

Unknown řekl(a)...

Knížka se Vám moc povedla. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Krásně jste napsala vztah mezi Marinou a Arthosem. Těším se na pokračování. Budete ho časem přidávat na Wattpad?

Renata Štulcová řekl(a)...

Děkuju za pochvalu, jsem ráda, když kniha takhle působí. Asi zase nějaké kapitoly z Dryád budu přidávat na wattpad.