pátek 21. července 2017

Třetí Rafaelka na pultech

Tiskárna to "nedala", tedy něco se jim rozbilo, takže kniha vyšla až nyní na začátku prázdnin. Ale myslím, že to nikomu nevadí. Kniha k vám od nakladatelství Maitrea totiž přichází s bonusy.

S malými úpravami v textu, kterých si možná někteří z vás ani nevšimnou. Ale jsou to hezké úpravy. 😍

A pak s bonusem, kterým je na předsádce pohled na sídlo krále lesa, tak krásně ukryté v tom našem českém hvozdu.

Dalším bonusem je...

záložka. Je tak krásná, že si ji asi naskenuju a nechám zalaminovat, abych jich měla více do různých rozečtených knih a vydržely mi déle, než jen ta původní papírová. Víte, je docela vtipné mít záložky se zlatými písmeny RŠ (jako Rafaelova škola), protože jsou to zároveň i moje iniciály.

Nevím, jak vy, ale jsem milovnicí zelené barvy, takže jsem z obálky nadšena tím pádem ještě více.

Knihu mám na stole a už vás slyším se ptát, kdy vyjde tolik očekávaný čtvrtý díl. Tedy nedávno se mě dokonce někdo z vás ptal, jak je na tom díl pátý. Tak pátý není hotový, ale čtvrtý - Vlnění nymf - vyjde na podzim. A to jsem ráda, protože (jak už jsem psala na facebooku ve skupině čtenářů a fanoušků knihy Rafaelova škola, kam jste všichni zváni) na podzim chodí do knihkupectví více lidí. V létě, v době dovolených zívají knihkupectví prázdnotou.

A dneska končím zase videem, které je věnováno stromům. Shlédla jsem ho, než jsem ho sem vložila. A musím se přiznat, že jsem se zkoušela dívat na ty krásné záběry pohledem hlavní hrdinky. Zkoušela jsem si také představit, jaké to je, když si jako čtenáři otevřete další knihu Rafaelky a netušíte, co vás při čtení čeká. A tak nyní alespoň moje oblíbená hudba a lesy.





6 komentářů:

FaunkaMiriam řekl(a)...

Hurá,musím-OKAMŽITĚ-do knihkupectví.

Renata Štulcová řekl(a)...

Doufám, že bude na pultě. :-)

MiriJam řekl(a)...

Včera mi bratr dovezl z Prahy všechny 3 nově vydané díly Rafaelovy školy (dala jsem si dárek za státnice) - a obálky jsou nádherné, záložky mě nadchly ještě víc a už se těším, až si je všechny přečtu znova (hned mi je sebrala kamarádka) a připojím čtvrtý díl :)

Renata Štulcová řekl(a)...

Děkuju za pochvalu knížek, také jsem z nich nadšená. Čtyřka se připravuje, aby byla na podzim, a pětku tvořím. :-) Jinak si taky kupuju knížky jako dárek. A blahopřeji ke státnicím.

Tvořilka řekl(a)...

Jak to, že jsem to zjistila až teď? Asi navštěvuju špatná knihkupectví, protože v tom našem po rafaelce nebylo ani památky a to to tam prozkoumávám pravidelně :D
Čas změnit knihkuectví :D :D

Renata Štulcová řekl(a)...

:-) Někdy knihkupci upřednostňují jen knihy s obří reklamou, protože pak jim třeba z knihy skoro půlka peněz zůstává.