středa 8. srpna 2018

#7 Spisovatelka a instagram a výzva k pátrání

Čerstvé zprávy z instagramu, z instagram stories říkají, že 4% z vás, kdo jste za poslední den navštívili můj instagramový profil @stulcovarenata, se netěšíte na Marinina Lva. Aha, co teď? Lvy máme dva, jak konstatuje v pátém díle série profesor Pan, a vy se netěšíte ani na jednoho? Obávám se, že tady máme malý problém. Pouze jedna pětina knihy se odehrává bez Lvů... Tak přemýšlím, co uděláte s tím zbytkem knihy. Ledaže byste ho nečetli... A přijdete o závěr, kde na posledních řádcích opět figuruje Lev... Čeká na vás totiž romantická knížka s prvkem thrilleru, s tzv. dryádí kletbou. Více se dozvíte na podzim, kdy pátá kniha Vlasy dryád vychází.A musím přiznat, že ještě nevím, jak bude barevně vypadat obálka, ale předpokládám, že bude stejně báječná jako ty předchozí. Hned jak mi ji z nakladatelství odmailují, zveřejním ji, abyste se mohli těšit ještě více. Ale co s těmi, co se netěší na Lva? Co na Lva... na dva Lvy! Takový luxus. :-D

Potom vás na instagramu ve stories ještě...
zkouším ve dvou dalších anketách. V té jedné se ptám, zda si pamatujete, kdo způsobil zmatky v Rafaelce #3. Jenže já sama v tom mám zmatky, jak jsem zjistila, protože jsem namísto #3 napsala #4. No, už tam ten příběh nechám, aby doběhl, než asi za dvě hodinky zmizí.

Třetí příběh pro instagram si dneska odpoledne nadiktovala sama příroda. Když jsem vysedávala na zahradě a tvořila pro vás jedno veliké překvapení, o němž se dozvíte za okamžik, hnala se z Lounska děsivá mračna, létaly blesky, duněly hromy, ale pak spadlo jen pár povinných kapek. Mně se podařilo tu zajímavou oblohu vyfotit, přitom jsem si vzpomněla na důležitý prvek v celém příběhu Rafaelky a položila vám otázku. Zatím je polovina odpovědí dobřea polovina špatně, což možná ukazuje na to, že hlasovali i lidé, kteří mi na profil chodí, ale knihu nečetli. Protože já osobně si myslím, že vy čtenáři odpověď na bouřkovou otázku moc dobře znáte. ;-)

A nyní k tomu překvapení. Pokud máte čas a baví vás surfování a pátrání na internetu, a jste hodně zvědaví, prozradím vám teď, že pro vás tvořím kdesi v tom internetovém oceánu na naší Gaie překvapení svázané se světem Rafaelky. Jsem sama moc zvědavá, jestli to překvapení někdo najde, když nevíte, o co jde...  Ještě není úplně hotové, ale už jej můžete najít na síti dokonce na dvou místech. 

Tak máme prozrazeno, odkliknu článek a půjdu ještě chvilku na tom překvapení pracovat. 




 










1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Prosím,prosím ať skončí s Plantofoliem a ne s nějakým lvem.