úterý 19. února 2019

V žebříčku bestsellerů... a v mlze...


Že se topíme v mlze, to víte vy všichni, kdo mě sledujete na instagramu. Člověku by se chtělo říct, že za to můžu tím, co píšu.

Věc se má totiž takto:

O Marinině a Ainině vlivu na mlhu víte od prvního dílu, tedy od Vílích křídel. V těchto dnech v rozepsaných Písních sirén píšu scénu ze Sovího lesa. Neprozradím nic, pouze jednu maličkost, že je tam v lese u sirén díky Marinině strachu pěkná mlha. "Taková blata, Dartmoor se Psem baskervillským," dělá si z Mariny legraci Rowan. A nejen on.

A nyní k tomu žebříčku, co bych vám čtenářům Rafaelky ráda prozradila...
Dneska (zřejmě jen na jeden jediný den) se Vlasy dryád dostaly u Dobrovského ve své kategorii na 21. místo v prodejnosti. Prostě se vyhouply na úplně první stránku a předběhly i knihy ze Selekce, DIMILY a nějakého toho "Johna Greena", který skončil až na druhé straně. Zítra to už bude zase jinak, mají totiž v tuto chvíli na skladě jen dva kusy Dryád, ale aspoň na několik hodin se můžeme radovat.

Na závěr pod zdokumentovaným 21. místem pro Vlasy dryád najdete pod skenem obrazovky video s písní. Tak nějak zní sirény, které v Alabastrových síních zpívají své písně. Po poslechu vám bude určitě jasné, že Marinu a ostatní studenty sirény naprosto uchvátily.






 




2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Můžu se zeptat co máte za čtečku???

Renata Štulcová řekl(a)...

Čtečku mám Kindle Paperwhite 3.