pátek 27. listopadu 2020

Křest na Youtube, Facebooku a Instagramu




Předem vám prozradím, že na křtu, který bude z nakladatelství Maitrea vysílán živě, si můžete zasoutěžit o podepsanou Rafaelovu školu - Pokladnici kentaurů.

2. prosince 2020 v 18. hodin

Nakladatelství Maitrea bude křest pořádat a vysílat pro vás všechny živě pomocí tří sítí: na Youtube, na Facebooku a na Instagramu... Odkazy sem dávám už nyní, abyste se mohli zorientovat a rozhodnout se, kde budete sledovat. 

Pod odkazy najdete program křtu.


Na Youtube se bude přenos konat tady:



Už nyní se můžete zaregistrovat do facebookové události křtu a případně sledovat vývoj

Na Facebooku tady



A na Instagramu zde:


PROGRAM a detaily k soutěži od Maitrey:

Srdečně vás zveme na online křest 7. knihy ze série Rafaelova škola - Pokladnice kentaurů.
Připravili jsme pro vás online variantu křtu, abyste se i v této době mohli dozvědět „žhavé novinky" o Marině, hlavní hrdince knižní série, přímo z úst autorky Renaty Štulcové. A co si budeme povídat, i my už se nemůžeme dočkat!
V průběhu křtu se můžete těšit na:
- povídání o samotné knize přímo s Renatou, které bude moderovat naše skvělá Natálka Bártová (vášnivá čtenářka celé knižní série)
- s trochou štěstí (záleží na účasti) můžete i sami položit autorce otázky skrze komentáře
- soutěž o autorkou podepsaný 7. díl série
Pro soutěžení bude třeba, abyste nám živý livestream komentovali, abychom vás přidali do slosování.

A já se na vás všechny těším, i když vás za kamerami neuvidím. Ale budu vědět, že sedíte doma v teple pokoje a popíjíte třeba čaj nebo horkou čokoládu, přitom soutěžíte a komentujete. 


4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Už se moc těším až se do ní začtu.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, už se moc těším až se do knihy začtu, ale chtěla bych se zeptat jestli sem zase vlažíte kód na slevu. Předem děkuji za odpověď.

Tvořilka řekl(a)...

Moc se těším :D

Profesor řekl(a)...

Dobrý večer, píšu po křtu, který byl moc hezký, i když jsem z něj mnoho neviděla. Vypadával mi totiž internet. Pustím si ho tedy ze záznamu. Měla bych na Vás ale dotaz, na který se při křtu (asi) nedostalo. Co by se stalo, kdyby z porušení kentauřího tabu vzniklo dítě? Co by bylo za elementála a narodilo by se vůbec?