úterý 15. března 2022

Jak se píše série Rafaelovy školy? A co Princezna klenotů?

 

Jak se píše dlouhá série, na to se mě nejen vy čtenáři, ale i mnozí autoři mezi vámi často ptáte. Při dokončování Rafaelovy školy, která se po dvanácti letech završí, mě napadlo, že o tom brzy napíšu knihu, kterou vám nabídnu jako e-knihu. 

O čem bude?

No, o tom, jak se píše série, která má zápletku, která vypráví o osudu jednotlivých postav i celé Gaii. A bude převážně pro ty, koho takové informace zajímají, proto jen e-kniha. 

Ale teď nadešel čas na závěr Rafaelovy školy, na Princeznu klenotů a na veliká překvapení, která mnozí očekáváte, protože vám je fantazie napověděla. A další z vás budou překvapení, protože vaše fantazie vás poslala jiným směrem. 

Obálka, kterou vidíte...

báječně zobrazuje místa, kudy musí hrdinové projít na cestě za šťastným zakončením série, aby pak už mohli jen zasednout a připravit se na maturitu a následné vypuštění do světa. A potom? Potom už bude jen na vaší fantazii, jak si jejich další osudy sami vysníte. 

A ještě vás sem přidávám starší video, které vám na konci připomene, že jsem měla Princeznu klenotů dokončit na podzim 2021, ale nestihla jsem ji. 

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

a kdy tedy Princezna klenotu vychazi, odkdy se bude dat koupit?

Renata Štulcová řekl(a)...

Začátkem dubna, přesný termín upřesníme.