neděle 27. března 2022

Křest Princezny klenotů, #8 Rafaelova škola

 

Obrázek říká vše, ale pro jistotu shrnu, co náš čeká. Tedy vás čtenáře Rafaelovy školy, mě autorku a nakladatelství Maitrea, které sérii vydává.

Kdysi, když bylo bezpečněji a zdravěji, ačkoli tyto pojmy jsou relativní, protože v každé části světa je situace jiná, uspořádalo nakladatelství Maitrea úžasný křest Písní sirén, čili šesté knihy série přímo v krámku v nakladatelství. 

Mnoho se nás tam sešlo, všichni si určitě odnesli krásnou vzpomínku. 

Ale svět se změnil. A tak se předchozí i nastávající křest přesunuly na internet. 

Jednu výhodu takový online křest má: Může se nás sejít nesmírně mnoho. Když se dívám zpátky, křest sedmé knihy viděly přes...

tři tisíce čtenářů i nečtenářů, kteří se na něj zřejmě dívali ze zvědavosti. A to jak na Facebooku (Tam vás přišlo nejvíce.), tak na Instagramu a Youtube.

A tak si zapište do diářů, že křest Princezny klenotů se bude konat online 11. 4. 2022 od 18 hodin. 

Ještě sem přihodím později odkazy na Youtube, Facebook a Instagram Maitrey, kde se bude vysílat. Samozřejmě později se budete moci na křest podívat ze záznamu. Je jasné, že ne každý z vás má čas lézt na internet právě v pondělním podvečeru, aby shlédl křest knihy.

Na závěr pro oživení a zavzpomínání tady máme záznam z minulého křtu z prosince 2019. 








3 komentáře:

mama-braucht-winterschlaf řekl(a)...

Ja bych se jeste rada zeptala, odkdy se bude kniha dat koupit/objednat? Bezprostredne po krtu, tj. od 12.04., nebo to potrva o neco dele?
Dekuji

Renata Štulcová řekl(a)...

Hned po křtu.

mama-braucht-winterschlaf řekl(a)...

dekuji- uz se tesim:-)