sobota 15. dubna 2023

9. díl série již brzy


Chápu, že jste netrpěliví, já bych na vašem místě byla taky. Máte za sebou 8 dílů čtení a já 9 dílů psaní a série Rafaelova škola právě dovedla hrdiny příběhu k maturitě. O tom se dočtete už brzy v krásném jarním měsíci...květnu, kdy by měla kniha vyjít. 

Zatím vám nabízím náhled obálky. Bude béžová, za odstín na vašem monitoru neručím. Barva grafiky v realitě vždy nakonec vypadá jinak. 

Když se na obálku podíváte, tak kolem legendárního amuletu snítky jmelí vidíte Vodnářku, jejíž souhvězdí je známé celému světu. Jak je tato bytost se sérií spjatá, a proč to není Vodnář, nýbrž Vodnářka, to vám odhalím v poslední knize příběhu. Zatím nechci spoilerovat. 

A i když nechci spoilerovat, tak přesto... Kdo jste už dočetli Sběratelku jednorožců, víte, jak to bylo s vílou Květou. Další detaily, které jste se dozvěděli ve Sběratelce, se vám vysvětlí právě v poslední knize Rafaelovy školy. Prostě Sběratelka jednorožců a Věk Vodnářky patří k sobě. 

Buďte nyní na příjmu, brzy rozešlu po dlouhé době Newsletter (kvůli rameni jsem téměř neseděla u PC od zimy) a tady na blogu se dozvíte detaily ke křtu a další zajímavosti včetně anotace knihy.

A kde seženete Sběratelku jednorožců - pouze exkluzivně na jediném e-shopu zvaném Čítárna U Jednorožce.


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jak to vypadá se křtěním?

Renata Štulcová řekl(a)...

Křest byl odložen na podzim. Kniha ale vyšla.