čtvrtek 6. prosince 2018

Vyšly Vlasy dryád

Ano, na Mikuláše, čili přímo k svátku, který je svátkem pana zástupce Rafaelovy školy (vy čtenáři víte, o kom mluvím), vyšly Vlasy dryád.

Obrázek, který vám sem vkládám, pochází přímo z webové stránky nakladatele Maitrea, kde si můžete prolistovat a přečíst první stránky nové knihy. Stačí, když kliknete TADY, a hned se na stránky Maitrey přenesete. Tedy přenese vás tam internet.

A jak slavím? Slavím prací. Právě sedím u noťasu a uvěřejňuji tuto krásnou zprávu, abyste vy čtenáři Rafaelky věděli, že už si můžete knihu pořídit.

Také jsem velmi zvědavá, jak se vám bude Marinin příběh dál zamlouvat. Nemohu vám prozradit, o čem je, nechci spoilerovat. Pouze nyní cituji z anotace: Marina dospívá a je postavena před volbu své budoucnosti. Současně potkává lásku, o které sní. Je však tato láska tou, která jí...
byla předurčena?

Již víte, že Lvy máme, a to dokonce dva, jak konstatuje v Dryádách sám pan profesor Pan, který má z nastalé situace opět legraci. A já jsem například zvědavá, jak se vy čtenáři roztýmujete podle Lvů... A jak se vám bude líbit nebo nelíbit Marinino Shakespearovské vystoupení... A to, jak o její lásku budou mít zájem další sokyně... Jo, realita.

A z té přírodovědné stránky Rafaelovy školy vás zvu do Silvy, lesa dryád. Marinina teta vám přiblíží sladku fotosyntézu a zopakujete si, jak se rodí voda. Do dávné historie Marinu i vás zavede nejen Marinina babička (ta starší z obou babiček).

No, prostě je toho dost a dost. A hlavně si během Vánoc čtěte pro radost, zatímco já budu psát právě rozepsané Písně sirén, tedy díl šestý.


A ještě jedna píseň, se kterou jsem psala Vlasy dryád.












5 komentářů:

Profesor řekl(a)...

Krása. Moc se těším, až přelouskám věci do školy a knížku si koupím... Bude to skvělá odměna. :-)

mamunka řekl(a)...

Knížku už jsem objednala, moc se těším, a děkuji za ukázku

Anonymní řekl(a)...

Okamžitě jsem si ji objednala. Vzhledem k dlouhým pauzám mezi jednotlivými díly čtu už Marininy příběhy jen já, moje holčička už vyrostla.

Anonymní řekl(a)...

Chtěla bych se zeptat, kdy bude knížka dostupná v knihkupectvích?

Renata Štulcová řekl(a)...

Knížka bude v knihkupectvích, nabíhá do nich skrz distribuci pomalu. Takže je třeba se ptát v knihkupectvích a objednat si ji. A nebo to vzít přes e-shop.