pátek 11. ledna 2019

Kalendář harmonie VIII. (Hlasování o Lvech...)

Mezi výhrůžkou a vyzývavým lákáním je opravdu velký rozdíl a věta v dnešním citátu se dá říci různě. Záleží na intonaci mluvčího a okolnostech. Jen si zkuste doma u noťasů a mobilů zahrát na Marinu, která tak ráda hraje divadlo, a větu si několikrát přeříkejte se změněnou intonací.

To je rozdíl, co?

Jak Marina větu pronesla, komu ji řekla a při jaké příležitosti, ví jen ti, kdo už dospěli na konec Dryád. Abych nespoilerovala, neprozradím více...

Vy, kdo jste na facebooku a instagramu, víte, že právě probíhá hlasování čtenářů o oblibě dvou Marininých Lvů...
Který Lev je zatím oblíbenější, určitě sledujete s napětím. Na zápletku příběhu nemá samozřejmě vliv fakt, jak se který hrdina zatím jeví. Nakonec, ještě nevíte, co se vše dozvíte, ale je skvělé, že jste vy čtenáři díky síti propojeni a můžete si podiskutovat o svých dojmech a názorech s dalšími. Ideální je samozřejmě, když máte doma ve svém okolí někoho, s nímž můžete o svých dojmech diskutovat. Ale ne vždy se to povede, takže právě čtenáře knih dnes zachraňuje internet.

A já se jdu na chvíli ponořit do vyšetřování Petra Fialky, který je už na celý svět elementálů pořádně naštván. Než však odejdete z této stránky, nabízím vám ještě seznámením s jednou novou postavou Písní sirén. Seznamte se, toto je kagu.











7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den paní Štulcová chtěla bych se zeptat jestli sem někdy dáte upravený monolog Puka který Marína recitovala na Shakespearovském slamu ráda bych si ho přečetla???

Renata Štulcová řekl(a)...

Můžu ho přidat do Sirén, tam se hodí.

Anonymní řekl(a)...

Já osobně více fandím Rowanovi,ale spíš Myslím že je Marinina osudová láska Arthos.

Renata Štulcová řekl(a)...

Arthos to nemá lehké a ani Rowan to v dalších dílech nebude mít snadné. Čekají ho vážné úkoly. Ale aspoň někdo mu fandí. Děkuju za něj. 💁🏻‍♀️

libu řekl(a)...

Rowan se mi zdá lepší než Arthos,ale řekla bych že to všechno bude úplně jinak. :)
P.S. rafaelovu školu omílám pořád do kola :)

Renata Štulcová řekl(a)...

Pro libu: Nemůžu prozradit, jak se příběh bude vyvíjet. A jen čtěte, já zatím píšu šestý díl. :-)

Unknown řekl(a)...

Pro mě určitě Rowan, Arthos na mě působí, jako nějaký starý moudrý pán a ne někdo, kdo by měl býl s půvabnou Marinou. Rowan se k Marine skvěle hodí a doufám, že on je její lev.