pondělí 28. ledna 2019

Kalendář harmonie XII. (O e-knize Vlasy dryád)


Krásná zpráva na začátek článku...

Dneska vyšla pátá kniha Rafaelky - Vlasy dryád i jako e-kniha.

A kdo jste e-knihoví, tak ji najdete u Palm knih přímo TADY.

A nebo u Kosmasu ZDE.

Takže ode dneška si můžete dryádí romanťárnu nosit s sebou případně třeba do školy ve své čtečce knih nebo v mobilu.

Několik z vás mi psalo, že jsou pro vás Dryády doslova návykovým dílem. Moc mě to těší. Samozřejmě ne každý bude souhlasit, ale to je vlastně úplně normální, neboť žádná knížka není pro všechny.

Kromě toho, větička na citátu s jinovatkou pokrytou květinou padla před báječným Dianiným plesem na straně 477. Pokud si vzpomínáte, pronesla ji Médea. Souvislosti neprozradím, protože další...
a další čtenáři mezi vámi knihu právě čtou a nerada bych spoilerovala a vyzrazovala zápletku. Vždyť na dotyčném plese se vyřešilo a zase naopak zapletlo tolik věcí...

Mimochodem, už jste někdy psali projekt v noci na nádraží? Tak s Marinou se vám to povede...

Redakce se dneska ptala, jak jsem na tom se šestým dílem. Přiznám i vám - píšu jako divá. A nejen kvůli sirénám si stále pouštím hudbu. Kromě spolužáka Iva a Marinina Rowana, kteří se hudbě tak nějak všelijak věnují, přibude do děje ještě jeden hudebník. A já doufám, že ho budete milovat.

Nyní zapisuju kapitoly, ve kterých se Marinin zoufalý otec konečně pustil do vyšetřování zmizení své ženy. Je vám jasné, že všechno zamotá? Ach jo... A tak tedy pro všechny na uklidnění ještě melodii, kterou znáte z Dryád. Ano, je to Kánon od Pachelbela, avšak trochu jiná verze. Přesto úplně jak z jiného světa. Jak od elementálů.


















Žádné komentáře: