sobota 23. září 2017

Vlnění nymf se chystá...

Mlha za mnou, mlha přede mnou, tak to u nás v posledních dnech vypadá. Přišel podzim, mé nejoblíbenější roční období. A s podzimem za pár dní vychází kniha, na kterou čekáme tři roky. Děkuju za zázrak, který přišel skrze nakladatelství Maitrea.

Před chvílí jsem dopsala další stránku z pátého dílu nazvaného Vlasy dryád a mlha je konečně pryč. Slunce rozlévá na barevném listí příjemnou teplou záři a já vám rychle píšu tento blogový příspěvek. Ne každý z vás je na facebooku, takže jste možná ještě neviděli obálku čtvrtého dílu. Včera jsem ji v poledne dostala mailem a hned jsem ji obratem přes mobil vložila do facebookové skupiny Rafaelova škola.

Stejně - když jsem kdysi snila o psaní knih, viděla jsem se, jak datluju do skutečného psacího stroje. Jak budu muset být trpělivá, dávat pozor na překlepy, opravovat je. Věděla jsem, že mě čeká patlačka. A jedinou...
poštou tehdy byla ta šnečí 3D skutečná.

A nějaký internet? A mobily? A fotoaparáty v mobilech? Chachá!!! 😺 Svět byl jiný i stejný. Vše bylo klidnější a možná, že právě o ten klid, i když jen zdánlivý, v Rafaelce běží.

Vy se pokochejte obrázkem, doufám, že se vám obálka bude líbit. Moje maličkost bude zatím pracovat na zahradě a zároveň promýšlet dialogy mezi Aine, Panem a Dianou. Zatímco Marina sní svůj dryádí sen, situace se nám v Rafaelce komplikuje... A může za to Marinino chování právě ve Vlnění nymf.

Život prostě není peříčko, ale pořádná deka.


2 komentáře:

Mouriss řekl(a)...

už se moc těším, až bude knížka v prodeji...

Renata Štulcová řekl(a)...

Je vytištěná, tak už snad po víkendu...