pátek 1. února 2019

Kalendář harmonie XIV. (Bestseller díky vám...)

Předposlední citát při čekání na Hromnice je tady. A jako kdyby o přicházejících Hromnicích vědělo ptactvo u nás za městem. I přes pošmournou oblohu se od rána ozývají typické jarní ptačí trylky. I ptáčata mají zkrátka svůj kalendář. Možná je psaný geomagnetismem nebo hvězdami. Kdoví...

Předposlední citát vyrobený v canva.com (to kdybyste si chtěli také vytvářet pěkné koláže a jiné hrátky s fotografiemi) jsem doprovodila jemnou nafialovělou fotkou, a to přímo tematicky, jelikož jej pronesl někdo s touto barvou ve jméně.

Ne, nenechám vás listovat v těch 670 stranách. Prostě vám napovím, že dnešní větu pronesl Marinin otec Petr Fialka ve chvíli, kdy Marině o sobě něco významného prozradil, než odjela do Rafaelova lycea do Říma k tetě Dianě. Vzpomínáte si?

A nyní k "bestselleru"...
Ne, nečekejte, že jsme #1 nebo tak nějak. Ale díky vám všem čtenářům, díky paním knihovnicím, díky několika bookblogerkám a bookvlogerkám (kterým se chystám věnovat některý z dalších článků tady na blogu, abych vás k nim odkazem poslala, protože si zaslouží, abyste o nich věděli), prostě díky všem, kdo knihu dál doporučujete a nadchnete vždy několik dalších kamarádek nebo příbuzných, jsme se mezi nejprodávanějšími knihami vyšplhali docela vysoko. Dneska 1. února 2019 jsou Vlasy dryád u Dobrovského na 2. straně na 46. místě v kategorii Dívčích knih a ze skenu obrazovky monitoru můžete vidět, které knihy mají Vlasy dryád za sousedky. Další čtyři díly Rafaelky jsou hned za 50. místem, to už jsem nezdokumentovala. Co přinesou následující měsíce od Hromnic, to teprve uvidíme. Ale vám všem teď děkuju za to, že pomáháte šířit Rafaelku dál a dál.


P.S.: Na zítřek mám jeden citát přímo hromniční a nyní odcházím psát Písně sirén...





Žádné komentáře: